MANIJAK IZA REŠETAKA / Osječani mogu odahnuti: uhićen čovjek koji je ljude plašio prislanjajući im pištolj na glavu

Image
Foto: Thinkstock

Nad sumnjivcem je u tijeku kriminalistička obrada, a prilikom pretrage njegova doma pronađen je i plastični pištolj za koji se pretpostavlja da je koristio plašeći sugrađane

1.2.2016.
15:04
Thinkstock
VOYO logo

OSIJEK - Osječka policija u ponedjeljak je otkrila i uhitila 31-godišnjeg muškarca za kojega sumnja da je tijekom protekloga vikenda na gradskim ulicama presretao i plašio ljude prislanjajući im pištolj na glavu, pretpostavlja se plastični, nakon čega bi pobjegao.

Nad sumnjivcem je u tijeku kriminalistička obrada, a prilikom pretrage njegova doma pronađen je i plastični pištolj za koji se pretpostavlja da je koristio plašeći sugrađane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je tijekom vikenda dobila dojave građana kako ih je presreo manijak u Ulici Cara Hadrijana i Kralja Zvonimira te im prilazio s pištoljem u ruci. Pištolj bi im prislonio na glavu, a kada bi vidio da su se ljudi preplašili, spustio bi pištolj i pobjegao.

Unatoč proživljenom šoku, prestrašeni građani policiji su dali detaljan opis napadača, zahvaljujući kojem je on brzo otkriven te uhićen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo