tragedija u zagrebu / Otac koji je pronašao mrtvu kćer: 'Lupao sam i dozivao je, kupaonica je bila zaključana...'

Image
Foto: Marin Tironi/PIXSELL

Otac je pokušao probuditi kćer i oživjeti je, no bez uspjeha

29.7.2019.
7:40
Marin Tironi/PIXSELL
VOYO logo

"Došao sam u subotu popodne u stan, no kćeri nije bilo u sobi. Vrata su bila otvorena. Došao sam do kupaonice koja je bila zaključana. Lupao sam po vratima i dozivao je. Pogledao sam ispod vrata i vidio je kako leži", ispričao je za 24 sata neutješni otac 21-godišnje Zagrepčanke koju je u subotu pronašao mrtvu u kupaonici stana u Kučerinoj ulici.

Uspio je nekako razvaliti vrata kako bi ušao te ju je zatekao bez svijesti. Pokušao ju je probuditi, oživjeti je. Pozvao je Hitnu pomoć, no ni oni nisu mogli ništa osim proglasiti smrt. Brzo su stan okupirali i krim policajci, a prvi sumnjivac za smrt studentice bio im je ugljični monoksid jer se u kupaonici nalazi plinski bojler.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Točan uzrok smrti trebao bi biti poznat u ponedjeljak. Postoje neke sumnje da je djevojka imala srčani udar, no obitelj kaže da je bila zdrava.

"Nije se žalila na neke probleme. Bila je dobro, studirala je i radila sad tijekom ljeta. Ne znamo što od tuge", rekao je otac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Djevojka je, kako je rekao, odradila jutarnju smjenu u obiteljskoj tvrtki. Nešto poslije 12 sati otišla je u stan koji se nalazi u blizini kako bi se otuširala. Navodno je trebala raditi i popodne, no nikome se nije javljala. Otac je otišao do nje jer su se svi zabrinuli. Prema očevidu, djevojka je preminula između 12.50 i 15.05 sati. Na pitanje jesu li imali problema s bojlerom, kažu da ne znaju. Osjetili su miris vlage u kupaonici, no kako nisu dugo bili u tom stanu, nisu znali za potencijalne probleme, pišu 24 sata

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo