GDJE SE NALAZI? / Otac ubijenog Blaževića o objavljivanju tjeralice 18 dana nakon zločina: 'Ne znam što se čekalo sve te dane

Image
Foto: PU Splitsko-dalmatinska

Ivan Mate Blažević ubijen je 11. kolovoza, a policija je 18 dana nakon krvavog zločina objavila fotografije odbjeglog 24-godišnjeg osumnjičenika Nikole Gusića

29.8.2017.
20:55
PU Splitsko-dalmatinska
VOYO logo

23-godišnji Ivan Mate Blažević ubijen je 11. kolovoza u Stobreču kod Splita, a policija je tek 18 dana nakon krvavog zločina objavila fotografije odbjeglog 24-godišnjeg osumnjičenika Nikole Gusića.

Policija  apelira na građane da ako imaju bilo kakvih saznanja o kretanju i boravku Nikole Gusića Janjića, neka dojave na 192, u najbližu policijsku postaju ili na e-mail splitsko-dalmatinska@policija.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PROČITAJTE JOŠ:

>> Policija traži pomoć građana: objavili fotografiju osumnjičenog za ubojstvo mladića u Stobreču

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>>Tragični detalji zločina u Stobreču: mladić ubijen jer je branio konobaricu

>>Sumnja se da je pobjegao u BiH: potraga za osumnjičenim koji je ubio mladića u Sobreču

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pravo da vam rečen, nije mi do ničeg. Čekamo više od dva tjedna neki konkretniji potez policije. Evo, sad nakon svega policija je objavila fotografiju bjegunca. Ne znam što se čekalo sve te dane. Valjda su bili potaknuti inzistiranjima Torcide da se slučaj riješi, ali i nizom medijskih napisa. Nadam se da će tog mladića zgrabit brzo. Moj Ivan je živio punim plućima. Nije bio huligan nego zaljubljenik u Torcidu. S Hajdukom je obišao cijelu Europu i mislio je da mu se ništa neće dogoditi. Sve dok nije naišao na neku budalu koja mu je ugasila život", rekao je za Jutarnji list otac ubijenog 23-godišnjaka Ivo Blažević.

Prema nekim informacijama koje kruže već danima, bjegunac s tjeralice sklonio se kod jednog prijatelja, no tajno sklonište još uvijek nije otkriveno. Istražitelji neumorno u zasjedama vrebaju i druge potencijalne lokacije od Splita do Hvara te u selu pokraj Trilja, s kojima Gusić Janjić ima poveznice, prenosi Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo