Sam vozio traktor / Otkiveni detalji nesreće kod Križevaca: dječak koji je traktorom sletio u potok u induciranoj je komi

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

U slijetanju traktora u selu Raščani kod Križevaca u utorak je stradao 11-godišnji dječak koji je upravljao vozilom. Kako je izvjestila PU koprivničko-križevačka, dječak bio je sam u kabini kada se nesreća dogodila

26.4.2018.
8:38
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Očevici kažu da je do nesreće došlo kada se dječak, za kojeg navode da je znao voziti traktor, spuštao traktorom niz ulicu koja je na jednom dijelu jako strma. Negdje na polovici brijega, dodaju, traktor je počeo ubrzavati zbog čega je dječak izgubio kontrolu nad vozilom. Zaključuju da se uplašio te da je umjesto vožnje ravno, pokušao savladati desni oštri zavoj zbog čega je sletio u potok.

"Učinilo mi se da se nešto dogodilo s traktorom koji je odjednom pojurio, kao da je u 'leru'", kazao je jedan od očevidaca ove nesreće. Na traktor, koji je sletio u potok, bila je prikvačena drljača, što sugerira da je dječak krenuo u polje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne želim ništa govoriti, nismo dobro i teško nam je. Moj sin je još u induciranoj komi, ne znamo što će biti dalje", rekla je majka dječaka za 24 sata. 

S ozlijedama opasnima po život dječak je hitno prevezen u koprivničku opću bolnicu, a kasnije u Klaićevu bolnicu u Zagrebu. Policija, osim okolnosti nesreće, ispituje i ukućane zbog odgovornosti te traga za odgovorima na pitanja poput onoga tko je dozvolio 11-godišnjaku da ide u polje traktorom?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo