Otkrili ga sasvim slučajno / Zaposlenik EU parlamenta: Zagrepčaninu koji je sodomizirao svoja dva psa uskoro počinje suđenje

Image
Foto: Ilustracija/Thinkstock

41-godišnjak je zbog sumnje da je fizički i seksualno zlostavljao svoje ljubimce, konkretno dva psa, mužjaka i ženku, uhićen još u rujnu 2015. godine

24.4.2017.
21:21
Ilustracija/Thinkstock
VOYO logo

Protiv Zagrepčanina I. I. (41), ujedno i zaposlenika u Europskom parlamentu, nedavno je zbog mučenja životinja potvrđena optužnica te bi mu uskoro trebalo početi suđenje na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu. Tužiteljstvo je od suda tražilo da ga osudi na godinu dana zatvora, piše Večernji.

Priča o njegovom nastranom ponašanju ide ovako: za pasminu Rhodesian Ridgeback zainteresirao se još početkom dvijetisućitih godina, na jednoj međunarodnoj izložbi pasa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ubrzo je kupio svog prvog psa s kojim je godinama sudjelovao na izložbama i postizao dobre rezultate. Idućih godina nabavio je još nekoliko pasa iste pasmine, a 2009. je, kako se sumnjiči, sa svojim psima počeo seksualno općiti.

S njima je, kako je opisao u jednom od brojnih mailova koje je razmjenjivao, pokušavao ostvariti sado-mazo odnos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

41-godišnjak je zbog sumnje da je fizički i seksualno zlostavljao svoje ljubimce, konkretno dva psa, mužjaka i ženku, uhićen još u rujnu 2015. godine.

Za nastrane radnje koje je I. I. radio policija je saznala slučajno, i to nakon što su u srpnju 2015. godine krenuli s akcijom otkrivanja pedofila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijeli tekst pročitajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo