ubojstvo i pokušaj samoubojstva / Otkriveni detalji užasa u Splitu: likvidirao suprugu hicem u glavu pa sebi pokušao oduzeti život

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Žrtva je nedavno došla u kvart živjeti kao podstanar, jer ju je suprug zlostavljao, pa ga je ostavila. Taj je slučaj obiteljskog nasilja bio prijavljen policiji, što je i službeno potvrđeno

28.9.2016.
12:56
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Marica Č. (50) iz Splita ubijena je u srijedu ujutro na parkiralištu pred zgradom gdje je stanovala kao podstanar i to prilikom odlaska na posao, a u nju je iz jurišne puške 'Zagi' pucao suprug Boris Č. (49) koji je potom i sebi pucao u glavu pa je, u životnoj opasnosti, smješten na Jedinicu intezivnog liječenja KBC Split.

Splitska policija nije službeno potvrdila identitet ubijene žene i teško ozlijeđenog muškarca, kao ni ubojstvo i pokušaj samoubojstva, a šture informacije dalo je tek Županijsko državno odvjetništvo koje je na mjestu zločina obavljalo očevid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Službene informacije govore da je policija u 4.20 sati od građana dobila dojavu o pucnjavi na parkiralištu u Ulici Hrvatske mornarice, kod Pomorske škole.

Dok su stigli na mjesto događaja žena je već bila mrtva za volanom crvenog kombija marke 'mercedes' dok je njen suprug ležao teško ozlijeđen ispod suvozačkih vrata. Malo dalje od njega na podu je bila jurišna puška 'Zagi' te nekoliko čahura. Kolima Hitne medicinske pomoći muškarac je prebačen u splitsku bolnicu, dok je ubijenu nakon završenog očevida na Patologiju prebacilo vozilo gradskog pogrebnog poduzeća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Susjedi su kazali da nisu čuli nikakvu svađu već najprije dva kratka pucnja, a potom i rafalnu paljbu. U početku su, kažu, mislili da je riječ o vatrometu ili petardama. Nakon toga se čuo hropac te ubrzo dolazak policije.

Po riječima susjeda žrtva je nedavno došla u njihov kvart živjeti kao podstanar, jer ju je suprug zlostavljao, pa ga je ostavila. Taj je slučaj obiteljskog nasilja bio prijavljen policiji, što je i službeno potvrđeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marica sa svojim suprugom ima 18-godišnju kći, navodno je bila piljarica na tržnici i to na 'klupi' koju je nasljedila od suprugove majke. Prodavala je voće i povrće na glavnoj tržnici, a jutros je ubijena prilikom odlaska na posao. Kombi je, zbog toga, bio pun voća i povrća.

Kako se neslužbeno doznaje na mjestu zločina, suprug ju je navodno čekao dok nije izašla iz stana i ušla u kombi, potom joj je prišao sa suvozačke strane i zapucao. Žena je odmah preminula, a Boris Č. je potom i  sebi pucao u glavu. Na mjestu gdje se pokušao ubiti bila je velika lokva krvi koju su nakon očevida oprali vatrogasci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je strašno bilo. Kad sam jutros pokušala izići iz stana policija nam nije dala, jer je sve bilo zatvoreno policijskim trakama. Čula su se prvo dva kratka pucnja, a onda dugi rafal. Užas što je ovo danas došlo. Mala djeca u zgradi su počela plakati. Grozno, zaista grozno", kazala je susjeda.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo