zagrebačko-zagorska skupina / Otkriveno pet laboratorija za uzgoj marihuane: policija ih otkrila jer su krali struju!

Image
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

Istražitelji su otkrili su jedan laboratorij za proizvodnju marihuane i ulja kanabisa na području Donje Stubice, a ostala četiri u Zagrebu

31.5.2017.
10:45
Ivica Galovic/PIXSELL
VOYO logo

Krapinsko-zagorska policija otkrila je pet laboratorija za proizvodnju marihuane i uhitila petero ljudi, kod kojih je zaplijenila više od deset kilograma marihuane, vrijedne dvjesto tisuća kuna.

Višemjesečno kriminalističko istraživanje rezultiralo je uhićenjem dvije osobe s područja Oroslavja, jedne s područja Zaboka i dvije sa zagrebačkog područja, objavilo je Ministarstvo unutarnjih poslova (MUP).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prijavljeni su drogu prodavali na području Zagorja i Zagreba, a ukupnu vrijednost opreme za proizvodnju policija procjenjuje na više od 500 tisuća kuna.

Policijski istražitelji otkrili su jedan takozvani „indoor“ laboratorij za proizvodnju marihuane i ulja kanabisa na području Donje Stubice, a ostala četiri u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marihuanu su u ilegalnom laboratoriju na području Donje Stubice, prema sumnjama policije, uzgajala trojica muškaraca, 24-godišnjak i 40-godišnjak iz Zagreba te 45-godišnjak iz Oroslavja.

Oni su za potrebe laboratorija obnovili staju veličine oko 150 četvornih metara, a radi velike potrošnje struje potrebne za indoor uzgoj, ilegalno su se priključili na električnu mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U pretrazi tog objekta zaplijenjena je veća količina opreme za proizvodnju marihuane, digitalne vage te oko 3,5 kg marihuane, dok je u pretrazi stana u Oroslavju pronađen kilogram marihuane. Osim marihuane, policajci su zaplijenjenili i 4,5 kilograma rezanog duhana bez nadzornih markica.

Policija je utvrdila da su 45-godišnjak i 20-godišnjak zajedno s jednom maloljetnom osobom prodavali drogu na području Zagorja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U stanovima na području Zagreba, u četiri laboratorija, također je otkrivena oprema za proizvodnju marihuane i ulja kanabisa, novac, oko sedam kilograma marihuane te 50-ak stabljika marihuane.

Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo