do 800 šlepera dnevno / Ozlijeđene tinejdžerica i žena u dva naleta šlepera u samo deset minuta: 'Evo, desilo se nažalost'

Image
Foto: eMeđimurje

Nesreće su se dogodile u Čakovcu i Murskom Središću

28.9.2018.
15:12
eMeđimurje
VOYO logo

U petak oko 12:40 kamion je naletio na biciklisticu na kružnom toku u Kalničkoj ulici u Čakovcu.

Kako neslužbeno doznaje 24 sata, riječ je o 17-godišnjoj djevojci na koju je naletio šleper dok je prelazila kružni tok. Maloljetnica nije u životnoj opasnosti, no težina ozljeda još uvijek nije poznata, a policija provodi očevid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nesreća se dogodila i u Murskom Središću u Ulici Josipa Broza. Osim policije koja obavlja očevid, na terenu je su bili i djelatnici Zavoda za hitnu medicinu kako bi pružali pomoć ozlijeđenoj osobi.

Prema prvim neslužbenim informacijama radi se o ženskoj osobi koja je prevezena u Županijsku bolnicu Čakovec, čija težina zasad nije poznata, saznaje eMedimurje.rtl.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Evo.. Desilo se na žalost.. Prije tjedan dana ponovo nas je mali broj upozorio na opasnosti teretnog prometa 600 do 800 šlepera dnevno preko centra grada i svih naselja do Čakovca je bezobrazluk. Gospođi želimo svako dobro", piše gradonačelnik Murskog Središća Dražen Srpak na svom Facebook profilu.

Image
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo