četvero privedenih / Pakao djevojčice u Slavoniji: Roditelji su je prodali i natjerali na brak. Zatočili su je i tukli

Image
Foto: Shutterstock/Ilustracija

Roditelji dječaka su s njezinim roditeljima dogovorili prisilni brak kao i cijenu prodaje

26.10.2021.
10:29
Shutterstock/Ilustracija
VOYO logo


U Županijskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu obavljene su dokazne radnje prvog ispitivanja državljanina Republike Hrvatske (35), državljanke Republike Srbije (30), državljanina Republike Hrvatske (36) i državljanke Republike Hrvatske (37) te je doneseno rješenje o provođenju istrage protiv okrivljenika zbog postojanja osnovane sumnje na počinjenje kaznenih djela počinjenih u stjecaju.

Postoji osnovana sumnja da su prvookrivljenik i drugookrivljenica počinili kaznena djela trgovanje ljudima, protupravno oduzimanje slobode i teška tjelesna ozljeda u pokušaju, priopćio je DORH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim toga, sumnja se i da je trećeokrivljenik počinio kazneno djelo trgovanje ljudima i kazneno djelo prijetnje, a da je četvrtookrivljenica počinila kazneno djelo trgovanje ljudima.

Osnovano se sumnja da su prvookrivljenik i drugookrivljenica početkom lipnja 2021. godine u jednom gradu na području Brodsko-posavske županije, došli u kuću u kojoj je živjela 15-godišnja oštećenica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S njezinim roditeljima odnosno trećeokrivljenikom i četvrtookrivljenicom dogovorili su prisilni brak djevojčice sa svojim 14-godišnjim sinom kao i cijenu prodaje.

Djevojčica se protivila takvom braku, no otac je, uz prijetnje fizičkim nasiljem, navedeno realizirao pa su prvookrivljenik i drugookrivljenica, roditelji od 14-godišnjaka, počinili na štetu oštećenice kaznena djela trgovanja ljudima i protupravnog oduzimanja slobode te pokušaja nanošenja teške tjelesne ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo