Biljke su oduzete / Pala dvojica: U kući u Donjem Stupniku imali čak četiri laboratorija za uzgoj marihuane

Image
Foto: PU zagrebačka

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su osumnjičene predali pritvorskom nadzorniku

27.8.2020.
10:28
PU zagrebačka
VOYO logo

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjakom i 42-godišnjakom zbog sumnje da su počinili kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su osumnjičeni, s ciljem proizvodnje i preprodaje konoplje odnosno marihuane, u kući na području Donjeg Stupnika, uporabom uređaja za emitiranje svjetlosti te uređaja za ventilaciju i filtriranje zraka stvorili uvjete za umjetni uzgoj bilja u kojima su sadili marihuanu.

Pretragom kuće na području Donjeg Stupnika policijski službenici su pronašli četiri improvizirana laboratorija s umjetno stvorenim uvjetima za uzgoj biljaka u kojima je bilo zasađeno ukupno 49 stabljika konoplje visine od 9 do 100 cm. Također, policijski službenici su pronašli vrhove odrezane s drugih uzgojenih stabljika marihuane ukupne mase oko 1033 grama i odrezane vrhove s lišćem ukupne mase oko 142 grama, plastičnu vrećicu ispunjenu mješavinom sitno rezanog duhana i droge marihuana ukupne mase oko 72 grama, limenu posudu ispunjenu s oko 15 grama mješavine sitno rezanog duhana i droge marihuana, dvije digitalne vage te novac za koji postoje osnove sumnje da je pribavljen preprodajom droge.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su osumnjičene predali pritvorskom nadzorniku, a kaznenu prijavu podnijeli nadležnom državnom odvjetništvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo