stravična nesreća / Paška je osamdesetih udario vlak, jučer je umalo nastradao pod kotačima automobila u zagrebačkoj Dubravi. RTL s očevicima nesreće

Paška je osamdesetih udario vlak, jučer je umalo nastradao pod kotačima automobila.

27.4.2021.
19:45
VOYO logo

Nevjerojatna sreća u nesreći u jučerašnjoj drami u zagrebačkoj Dubravi. 67-godišnjak koji je zbog obijesne vožnje skrivio nesreću, svojim je automobilom 'pokosio' čak sedam tuđih. Pod kotačima su umalo završila i dva pješaka. No nitko nije teže ozlijeđen. S očevicima nesreće te sa sretnikom koji će jučerašnji datum slaviti kao novi rođendan, razgovarala je Ružica Đukić. 

14 sati i 30 minuta. Jedna od najfrekventnijih ulica u Zagrebu. Uobičajeni zvuk prometa i gradske vreve nakon ovog udarca je- zamro. 

Paška je osamdesetih udario vlak, jučer je umalo nastradao pod kotačima automobila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako sam naišao odjednom da se javim ovome što čuva ovdje jer dobar mi je prijatelj Janjevac. Odjednom sam čuo samo udarac. I došla hitna pregledala me ovdje. Vide da nema lomova, da nema ništa, samo tetiva ova što sam povrijedio, mišić, ali imam malo, kako da ti kažem, uplašio sam se malo i tako. Šta da se tu foliramo, da se lažemo", rekao je Paško Krstić, Zagreb.

Pokazuje policijski i zapisnik s hitne pomoći.

"Razmislio sam šta je moglo da bude, ali opet hvala Bogu što nikome ništa se nije dogodilo. Što smo svi živi", nadoda je Krstić. Rečenica je to koju danas ponavljaju svi u Dubravi.

Image
SNIMKE PREPLAVILE INTERNET /

Cure detalji stravične nesreće u Dubravi! 'Vozač je izašao iz Audija i pitao: Jesu li svi živi?'

Image
SNIMKE PREPLAVILE INTERNET /

Cure detalji stravične nesreće u Dubravi! 'Vozač je izašao iz Audija i pitao: Jesu li svi živi?'


"Čovjek ne može vjerovati da iz takve nesreće nema mrtvih i dobro je da je tako. Automobili će se popraviti", rekla je Štefica Lončar, Zagreb.

Vozač koji je nesreću izazvao bježeći s mjesta manje prometne nesreće zaustavio se, ali na krovu, ispred ove mesnice. To što nitko nije niti teže ozlijeđen u Dubravi danas nazivaju- čudom. Čista sreća, smatra to i stalni sudski vještak za promet.

"To je jako gusto naseljeno područje. Ima puno ljudi, ima puno djece u to doba. To je usred bijela dana. To nije dva sata u noći kad bi ljudi očekivali da nema nikoga, ne? Tako da stvarno ne znam što je tom gospodinu bilo", kazao je Goran Husinec, stalni sudski vještak za prometne nesreće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vozač je zbog ozljeda zaprimljen u KBC Zagreb, a njegov automobil privremeno je oduzet zbog daljnjeg vještačenja. Može se reći da je imao više sreće nego pameti.

"Vjerojatno će dobit kaznenu prijavu za obijesnu vožnju. Sve skupa to će biti neka novčana kazna, oduzimanje vozačke dozvole. Znači, nema nikakvih elemenata za nekakvu zatvorsku kaznu", rekao je Husinec.


Oni koji u jučerašnjoj nesreći ne mogu reći da su imali sreće su vlasnici automobila koji se 'našli' na putu obijesnom vozaču. Ne samo da su ima automobili oštećeni nego su na licu mjesta dobili i kaznu zbog parkiranja na nogostupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo