na sisačkom području / Pijan izazvao sudar: Žena se u bolnici bori za život, a teško je stradalo i 6-godišnje dijete

Image
Foto: Matija Habljak/Pixsell

Sudionici nesreće su zbog zadobivenih ozljeda prevezeni u sisačku Opću bolnicu, gdje su im konstatirane teške tjelesne ozljede

28.11.2021.
10:48
Matija Habljak/Pixsell
VOYO logo

Policijska uprava sisačko-moslavačka je izvijestila da se u subotu oko 18.30 sati, u mjestu Novo Selo Palanječko, dogodila prometna nesreća s ozlijeđenim osobama.

Naime, do nesreće je došlo kada se 25-godišnjak s područja Popovače, upravljao osobnim vozilom kutinskih registracija pod utjecajem alkohola od 1,77 promila. On je uslijed nekretanja sredinom obilježene prometne trake prešao na suprotnu traku i udario u vozilo koje je dolazilo iz suprotnog smjera.

Vozilom je upravljala 39-godišnjakinja, a u vozilu su se kao putnici nalazili 73-godišnjakinja, 68-godišnjakinja i 6-godišnje dijete. Sudionici ove prometne nesreće su zbog zadobivenih ozljeda prevezeni u sisačku Opću bolnicu, gdje su im konstatirane teške tjelesne ozljede, a 39-godišnjoj vozačici teške tjelesne ozljede opasne za život.

Protiv 25-godišnjeg vozača Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku podnosi se kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.

Zbog navedene prometne nesreće u vremenu od 18.25 do 19.25 sati cesta je bila zatvorena za sav promet, te se u vremenu od 19.25 do 21.30 sati promet odvijao jednom kolničkom trakom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo