MAKLJAŽA KOD KOPRIVNICE / Pijan mu upao u dvorište i izazvao na dvoboj: U obračun se umiješala i domaćinova žena

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Domaćin je pijanog napadača isprva uspio svladati, no tad je iz kuće izašla domaćinova supruga (26)

26.7.2018.
17:00
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Prava makljaža koje se ne bi posramili ni akcijski filmovi odvijala se u dvorištu obiteljske kuće u Starigradu nedaleko od Koprivnice, a sve je završilo liječničkom i policijskom intervencijom. Muškarac (30) pod utjecajem alkohola od 1,58 promila oko 22.45 sati odjednom je banuo u dvorište obiteljske kuće u Krešimirovoj ulici u koprivničkom prigradskom naselju Starigradu i izazvao 26-godišnjaka na fizički sukob, piše Podravski.hr.

Povod je zasad nepoznat, no obojica su se udarali rukama i nogama gdje god su stigli. Domaćin je pijanog napadača isprva uspio svladati, no tad je iz kuće izašla domaćinova supruga (26). Nije ih išla smirivati ili razdvajati, naprotiv - počela je 30-godišnjaka cipelariti, a dok je bio na podu ga je udarila snažno nogom u glavu, a potom i po cijelom tijelu. Uznemireni mještani Starigrada su pozvali policiju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvojica su sukobljenih muškaraca bila toliko isprebijana da su prije prekršajne obrade na policiji morali do bolnice kako bi ih liječnici Hitne pomoći "pokrpali". Osim njih dvojice, policajci su, nakon što su utvrdili sve činjenice sukoba, prekršajno prijavili i ratobornu ženu (26), piše Podravski.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo