Kod Pitomače / Pijana profesorica susjedu je prijetila smrću: 'U mene je ušao duh mog djeda ustaše'

Image
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

"Ja ću te izbosti, doći će Gotovinini legionari pa će ti oni odrezati glavu...."

14.2.2021.
8:58
Miranda Cikotic/PIXSELL
VOYO logo

Pijana profesorica (56) početkom studenog prošle godine upala je u kuću susjeda u jednom mjestu nedaleko od Pitomače i grubo mu je, gotovo sumanuto, prijetila smrću.

Kako navode tužitelji Općinskog državnog odvjetništva u Virovitici, oko 7.50 sati banula je na vrata susjedu. Pokušao ju je otjerati, no ona je uzela šalicu za kavu i bacila je na susjeda, gađajući ga u glavu. Ipak, promašila je.  Zatim je sa stola uzela stakleni bokal kojim ga je pogodila u čelo i šakom ga lupila u trbuh, prenosi Podravski hr.  Zatim je u  ruke  uzela manji kuhinjski nož koji je usmjerila prema susjedu i rekla mu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja ću te izbosti, doći će Gotovinini legionari pa će ti oni odrezati glavu, u mene je ušao duh mog djeda ustaše i ja ću te zaklati "– rekla je ozbiljno, a susjed je tijekom istrage tužiteljima otkrio i detaljno opisao što se događalo tog jutra u njegovoj kući.

Image
Evo što je sve prekršio /

Muškarac iz Bosiljeva vozio se pijan - na dva mjeseca ide u zatvor, mora platiti i novčanu kaznu

Image
Evo što je sve prekršio /

Muškarac iz Bosiljeva vozio se pijan - na dva mjeseca ide u zatvor, mora platiti i novčanu kaznu

"Vidno pijana provalila mi je u kuću, htjela da slavimo njen rođendan skupa - ja nisam htio i molio sam ju da ode. To ju je razljutilo te je ona počela vikati na mene i vrijeđati". Potvrdio je da ga je gađala šalicom i bokalom, a onda se dogodila prijetnja smrću. Rekao je da ga je bilo strah - pozvao je svoju sestru, a onda i policiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječ je o dosad nekažnjivanoj osobi

 Okrivljena profesorica u svom je iskazu tužiteljima samo porekla krivnju, a svoju obranu detaljno nije iznosila. Policijski su službenici u prilogu optužnice dostavili službenu zabilješku o dojavi koju su zaprimili od susjeda u kojoj navode da ih je nazvao i obavijestio da ima problema sa susjedom koja ga je napala i razbijala mu po kući, prenosi Podravski hr

Kako je riječ o dosad kazneno neosuđivanoj osobi, kao i činjenici da je nezaposlena i živi od skromnih primanja socijalne pomoći i doplatka za njegu, tužitelji za optuženu profesoricu ne traže od suda bezuvjetni zatvor, već uvjetnu osudu u trajanju od četiri mjeseca uz rok kušnje od godine dana. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo