usmrtila muškarca / Pijana se zabila u kafić: Vozačici iz Medulina određen istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke

Image
Foto: Duško Marušić/PIXSELL

Teška nesreća dogodila se u središtu Labina, a skrivila ju je pijana 28-godišnja djevojka iz Medulina

16.12.2019.
12:48
Duško Marušić/PIXSELL
VOYO logo

Na Županijski sud u Puli u ponedjeljak u podne privedena je 28-godišnjakinja iz Medulina koja je u noći sa subote na nedjelju u Labinu skrivila prometnu nesreću u kojoj je poginuo 34-godišnji Ivan Batelić, a još četiri osobe su ozlijeđene.

VEZANE VIJESTI

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istražni zatvor joj je određen zbog mogućnosti utjecaja na svjedoke, ponajprije na suvozača.

Image

Prizori užasa: Pijana djevojka uletjela autom u lokal; jedna osoba mrtva, četiri ozlijeđene

Image

Prizori užasa: Pijana djevojka uletjela autom u lokal; jedna osoba mrtva, četiri ozlijeđene

Pijana se autom zabila u kafić

Podsjetimo, u prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu oko 23.45 sati u Ulici Zelenice u Labinu poginuo je 34-godišnji Ivan Batelić iz Labina, gost Rock Caffea, dok su četiri osobe iz istog kafića ozlijeđene. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teška nesreća dogodila se u središtu Labina, a skrivila ju je 28-godišnja djevojka iz Medulina koja je upravljala Volkswagen Polom pod utjecajem alkohola. U krvi joj je izmjereno 1,37 promila alkohola. Kad je došla do raskrižja s Ulicom Matije Vlačića, zbog neprilagođene brzine udarila je u nogostup s desne strane, a zatim je prešla preko oba prometna traka, popela se na nogostup s lijeve strane te je prednjim dijelom vozila probila metalnu konstrukciju zatvorene terase rock Caffea i udarila u grupu posjetitelja.

U autu je bio i suvozač iz okolice Marčane

Liječnička pomoć pružena je ozlijeđenima: trojici muškarca i dvjema ženama. Nažalost, u 1.05 sati u nedjelju policija je zaprimila obavijest hitne medicinske pomoći da je od zadobivenih ozljeda umro 34-godišnjak iz Labina. Njegovo tijelo prevezeno je po nalogu nadležnog državnog odvjetnika na Odjel patologije Opće bolnice Pula radi obdukcije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U riječkoj bolnici utvrđeno je kako su gosti kafića, 32-godišnjakinja iz Raše i 31-godišnjak iz Labina teže ozlijeđeni, a u pulskoj bolnici liječnička pomoć pružena je 27-godišnjakinji iz Svete Nedelje i 29-godišnjaku iz Raše koji su lakše ozlijeđeni i pušteni su kući.

Zbog sumnje da je počinila kazneno djelo izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu policija je u nedjelju u 3.20 sati uhitila 28-godišnju vozačicu iz Medulina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vozačica (28) iz Medulina prijavljena je za kazneno djelo izazivanja prometne nesreće, i to za stavak 1. i 4. članka 227. Kaznenog zakona, po čemu joj prijeti zatvorska kazna u trajanju od tri do 15 godina.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo