nesreća u osijeku / Pijani 18-godišnjak sletio s ceste i pokupio dva auta pa se zabio u kuću: Suvozačica teško ozlijeđena

Image
Foto: Marko Dimic/PIXSELL

Mladić je automobilom doslovce 'meo' sve pred sobom dok se nije zabio u kuću

29.8.2020.
13:27
Marko Dimic/PIXSELL
VOYO logo

U teškoj nesreći koja se jutros dogodila u Osijeku teško je ozlijeđena 20-godišnja djevojka koja je bila suputnica 18-godišnjem alkoholiziranom vozaču.  

Nesreća se dogodila u 4 ujutro kada je 18-godišnjak upravljao je osobnim automobilom Vinogradskom ulicom u Osijeku, a zbog neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom i sletio s ceste. Udario je u parkirani osobni automobil koji je odbacio na ogradu obližnje kuće. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, tu se nije zaustavio nego je potom udario u drugi automobil koji je je bio parkiran ispred druge kuće, gdje su oba vozila od siline udarca odbačena i udarila u pročelje kuće.   

U prometnoj nesreći teške tjelesne ozlijede zadobila je 20-godišnja putnica osobnog automobila 18-godišnjaka, a koja je prevezena i zadržana na liječenju u KBC Osijek, izvijestila je PU osječko-baranjska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vozaču je utvrđena koncentracija alkohola u krvi od 0,65 grama po kilogramu, a protiv njega će biti podnesena kaznena prijava. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo