obiteljsko nasilje / Pijani muškarac progonio svoju suprugu sa sjekirom ispred djece i vikao 'Ubil bum te, ne buš se izvukla'

Image

Zbog sumnji da je u subotu u noćnim satima sa sjekirom u rukama pijan progonio svoju suprugu te je tukao pred djecom, 34-godišnjak je završio je u pritvoru u Remetincu.

25.8.2017.
8:05
VOYO logo

34-godišnji muškarac se sumnjiči da je u subotu navečer sa sjekirom u rukama pijan progonio svoju suprugu te je tukao pred djecom, a prijavljen je za niz kaznenih djela, prenosi Jutarnji list.

Incident, kojem je prethodila žestoka svađa supružnika, dogodio se u dvorištu obiteljske kuće supružnika na području Zagorja u subotu oko 22 sata. 34-godišnjak je postao agresivan u automobilu kojim se sa suprugom i njihovo četvero malodobne djece vratio kući te ju je počeo vrijeđati i tući. Zatim je izašao iz vozila te otišao u garažu iz koje se vratio u ruci noseći sjekiru, i govoreći joj “Ubil bum te, ne buš se izvukla”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U trenutku uhićenja muškarcu je izmjereno 2,48 promila alkohola u krvi, a kako se neslužbeno doznaje, 34-godišnjaka je policija i ranije prijavljivala zbog obiteljskoga nasilja.

Njegov otac koji živi u kući preko puta također je izašao te počeo vikati na sina, a ubrzo je došla i policija pred kojom se pijani muškarac pokušao sakriti u kuću, piše Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo