dobit će kaznenu prijavu / Pijani na zadarskoj rivi remetili javni red i mir, a zatim i napali policajce: Jednog od njih su i ozlijedili

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Nad obojicom su upotrijebljena sredstva prisile te su privedeni u službene prostorije policije

26.4.2021.
13:39
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

S kaznenom prijavom "zbog prisile prema službenoj osobi" u pritvoru su završili muškarci u dobi od 36 i 30 godina, koji su u nedjelju oko dva sata u noći na zadarskoj rivi pijani remetili javni red i mir, a zatim i napali policajce te jednog i ozlijedili.

Obojica su osumnjičena da su policajce, dok su postupali prilikom remećenja javnog reda i mira, fizički napali kako bi ih spriječili u obavljanu službene dužnosti i pritom ih vrijeđali, priopćila je u nedjelju zadarska Policijska uprava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nad obojicom su upotrijebljena sredstva prisile te su privedeni u službene prostorije policije, gdje je 36-godišnjaku izmjerena koncentracija alkohola u krvi od 2,04 promila, a 30-godišnjaku 1,82 promila.

Kako se navodi u priopćenju, tom prilikom lakše je ozlijeđen jedan policijski službenik, a i 30-godišnjak je također lakše ozlijeđen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, obojica su predana pritvorskom nadzorniku zadarske Policijske uprave zadarske, a protiv njih će se podnijeti kaznena prijava "zbog prisile prema službenoj osobi" mjerodavnome državnom odvjetništvu, dodaje se u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo