završio iza rešetaka / 'Plati 10.000 eura. Znam gdje ti je suprug, a znam i gdje vam je dijete': bivša ljubavnica dobila šokantne prijetnje

Image
Foto: pixabay.com

Kako ne bi mogao ponovno pokušati nekoga iznuđivati osumnjičeni je završio na mjesec dana u istražnom zatvoru

26.9.2017.
8:10
pixabay.com
VOYO logo

42-godišnji muškarac osumnjičen je da je nakon prekida ljubavne veze, od 26. lipnja 2017. do 8. kolovoza ove godine, prijetio 31-godišnjem mužu bivše ljubavnice, piše 24 satate sa svog i tuđih mobitela slao poruke sadržaja - "Znamo tko si", "Sredit ćemo te" i slično.  Tražio je na ime nepostojećeg duga oko 10.000 eura. 

Muškarac se nije dao zastrašiti te je sve prijavio policiji, ali to osumnjičenog nije spriječilo te je nastavio slati SMS poruke, ali kada je vodio da nema uspjeha, okrenuo se bivšoj ljubavnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njoj je krajem kolovoza poslao SMS poruku: "Tvoj suprug mi duguje 10.000 eura. Pišem mu već dva mjeseca, no on ne trza. Imaš mjesec dana da skupiš novac. U protivnom neće biti dobro jer znam gdje ti je suprug, a znam i gdje vam je dijete".

Žena je cijeli slučaj odmah prijavila policiji protiv osumnjičenog će se provesti istraga, a kako ne bi mogao ponovno pokušati nekoga iznuđivati završio je na mjesec dana u istražnom zatvoru, piše 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo