slično kao i prije tjedan dana / Pljačka u Rijeci: razbojnici naoružani pištoljem i šipkom uletjeli u hotel i odnijeli novac iz blagajne

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL/Ilustracija

Maskirani i naoružani upali su u nedjelju ujutro oko 2.15 u hotel na Pećinama, uzeli nekoliko desetaka tisuća kuna i nestali

22.8.2016.
8:30
Goran Kovacic/PIXSELL/Ilustracija
VOYO logo

U noći na nedjelju na recepciji hotela Jadran u Rijeci, naoružani razbojnici su ukrali nekoliko desetaka tisuća kuna, piše Novi list.

Pljačku su izvela dvije maskirane osobe, a policija zbog istrage, koja je u tijeku, zasad ne iznosi detalje o razbojstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na recepciji hotela, u ulaznom holu, pojavila su se dvojica, jedan je bio naoružan pištoljem, a drugi je imao šipku. Tada je na recepciji radio samo jedan djelatnik, no u trenucima prepada tu se slučajno našao još jedan muškarac. Razbojnici su odmah zatražili novac, prijeteći vatrenim i hladnim oružjem", ispričao je za Novi list čovjek dobro upoznat sa slučajem.

Prije tjedan dana dogodilo se slično razbojstvo na recepciji hotela Slave u Selcu. Oba prepada izvela su dvojica maskiranih razbojnika, oboružana vatrenim i hladnim oružjem, pojavili su se u otprilike isto vrijeme u noći, tako da je lako moguće da se radi o istim počiniteljima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spekulira se kako je izgledno da bi se hvatanjem počinitelja moglo riješiti više razbojničkih slučajeva jer se sumnja da ovo nisu jedina razbojstava koja su počinili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo