udaljeni iz službe / PNUSKOK istražuje požeške policajce. Sumnjaju da su krivotvorili izjave svjedoka

Image
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Navodno su dvojica policajaca dovedena na ispitivanje koje je vodio PNUSKOK, a nakon puštanja su suspendirani i udaljeni iz službe

26.11.2021.
13:37
Dusko Jaramaz/PIXSELL
VOYO logo

U PNUSKOK-u su u četvrtak ispitivali dvojicu službenika požeške policije.

"Možemo potvrditi da je Policijski nacionalni ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta imao postupanje u Policijskoj upravi požeško-slavonskoj, a o čemu ćemo izvijestiti javnost kada se za to steknu zakonski uvjeti", odgovorili su iz MUP-a za 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema neslužbenim informacijama, navodno su dvojica policajaca dovedena na ispitivanje koje je vodio PNUSKOK, a nakon puštanja su suspendirani i udaljeni iz službe. Jedan od navedenih djelatnika iz požeške policije je kum bivšeg gradonačelnika Požege i saborskog zastupnika HDZ-a Darka Puljašića, što nam je on za taj list sam potvrdio.

Prema neslužbenim informacijama, sumnja se u krivotvorenje izjava svjedoka i navodno se povezuju sa slučajevima Puljašića koji je pod istragom za trgovinu utjecajem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Darko Puljašić nam je u kratkom telefonskom razgovoru potvrdio da je jedan od ispitivanih policajaca njegov kum, ali, kako kaže, nema informacija o postupku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo