POČELO SUĐENJE / Počelo je suđenje za ubojstvo hrvatskog rukometaša u Skoplju, osumnjičeni kažu da nisu krivi

Image
Foto: Screenshot / @RK Butel Skopje

Tužiteljstvo je ispitalo pravnog zastupnika oštećenog Denisa Tota, njegovog oca Igora Tota, kao i svjedoke koji su prisustvovali događaju

5.9.2022.
16:08
Screenshot / @RK Butel Skopje
VOYO logo

Optuženi za ubojstvo hrvatskog rukometaša Denisa Tota, Angelo Georgievski, Klementina Levkovska i Andrej Kostovski izjavili su danas pred Sudskim vijećem Osnovnog kaznenog suda - Skoplje da se ne osjećaju krivima za djelo koje im se stavlja na teret, piše makedonski Fokus.

Na današnjem prvom ročištu u procesu, tužiteljica Tanja Trajčevska održala je uvodni govor Tužiteljstva u kojem je obrazložila optužnicu koja opisuje događaj u kojem je hrvatski rukometaš Denis Tot nasmrt pretučen ispred noćnog kluba. u gradskom parku u Skoplju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Od svih tih udaraca oštećeni je zadobio višestruke ozljede, kao i teške tjelesne ozljede, a od svih tih ozljeda oštećeni je pao u komatozno stanje. Odmah je prevezen u Klinički centar Majka Tereza", rekla je.

Trajčevska je dodala da je uslijed zadobivenih ozljeda došlo do poremećaja moždanih neurona, a posljedica je bila smrt koja je uslijedila 8. travnja u 11:40 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
nova informacija /

RTL ekskluzivno doznaje uhićen je prvoosumnjičeni za ubojstvo Denisa Tota

Image
nova informacija /

RTL ekskluzivno doznaje uhićen je prvoosumnjičeni za ubojstvo Denisa Tota

Ukazala je na dokazni materijal kojim raspolaže Tužiteljstvo, a koji uključuje zapisnik o pretrazi doma i drugih prostorija, potvrde o privremeno oduzetim predmetima, s kojima se, kako je rekla, odjeća oštećenog i dio od odjeće optuženog Angela odvedeni su Georgievski. Tužiteljstvo posjeduje i rezultate vještačenja odjeće, nalaze vještaka i mišljenja o uračunljivosti svih optuženih kao i medicinsku dokumentaciju.

Tužiteljstvo je, piše Fokus, ispitalo pravnog zastupnika oštećenog Denisa Tota, njegovog oca Igora Tota, kao i svjedoke koji su prisustvovali događaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Troje optuženih na današnjem su ročištu izjavili da razumiju što im se stavlja na teret te da se zbog toga ne osjećaju krivima, a prema optužnici, okrivljenici se terete da su 7. travnja 2022. ispred noćnog kluba u Gradskom parku u Skoplju zajednički lišili života ozlijeđenog Denisa Tota.

"Nakon kraće svađe sva trojica su mu zadali više udaraca i teških tjelesnih ozljeda od kojih je oštećeni prvo pao u komatozno stanje, a sutradan je preminuo" navodi se u priopćenju Tužiteljstva objavljenom 21. srpnja ove godine. Sljedeće ročište zakazano je za 14. rujna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo