POMAHNITALI POHOD / Pod okriljem noći čupala brisače, lomila retrovizore. Djevojka u Zagrebu oštetila 8 automobila, šteta gotovo 13.000 kn

Image
Foto: Ilustracija/Tomislav Miletic/PIXSELL

Policajci su opazili djevojku kada se počela udaljavati s mjesta događaja

19.10.2022.
18:37
Ilustracija/Tomislav Miletic/PIXSELL
VOYO logo

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke proveli su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakinjom zbog sumnje u počinjenje osam kaznenih djela "Oštećenje tuđe stvari" na štetu više osoba i jednog trgovačkog društva.

Naime, 22-godišnjakinja je sinoć u noćnim satima na križanju Labinske i Fallerovog šetališta oštetila retrovizore, prednje prisače, stražnje brisače, a potom i rukama i nogama udarala po suvozaečvim vratima i udubila lim te ga ogrebala. Nastradali su i retrovizori na suvozačevim vratima. Nije se ni tu zaustavila već je brisačima udarala po posljednjem vozilu i udubila mu lim te ogrebala lak, izvijestila je PU zagrebačka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je 22-godišnjakinja oštetila osam vozila, a onda se počela udaljavati s mjesta događaja gdje su je uočili policajci koji su je priveli. Mlada djevojka vlasnicima automobila prouzročila je materijalnu štetu od gotovo 13 tisuća kuna.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, osumnjičena je u zakonskom roku predana pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće je dostavljeno nadležnom državnom odvjetništvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo