pokušaj ubojstva / Podignuta optužnica protiv 22-godišnjaka koji je gurnuo mladića s dubrovačkih zidina

Image
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

22-godišnjak se posvađao s 26-godišnjakom te ga je gurnuo sa zida u dubrovačkom parku Pile

28.9.2022.
15:28
Grgo Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Dubrovačko Županijsko državno odvjetništvo je nakon provedene istrage podiglo optužnicu protiv 22-godišnjeg hrvatskog državljanina zbog pokušaja ubojstva u Dubrovniku.

"Okrivljenog 22-godišnjaka se optužnicom tereti da je 7. kolovoza 2022., u Dubrovniku, na predjelu Pila, nakon prepirke s hrvatskim državljaninom (1996.), u dva ga navrata hvatao za noge kako bi ga bacio sa zida (visina od 4.5 metra) pristajući ga tako lišiti života. Tereti ga se da ga je u drugom navratu uspio gurnuti pa je oštećenik, uslijed pada na tlo s navedene visine, zadobio višestruke ozljede glave i tijela koje pojedinačno i u svom zbiru predstavljaju tešku tjelesnu ozljedu", priopćio je DORH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

DORH je u optužnici naveo da se protiv 22-godišnjeg okrivljenika produlji istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Podsjetimo, tog se 7. kolovoza u ranim jutarnjim satima, 22-godišnjak se posvađao s 26-godišnjakom te ga je gurnuo sa zida u dubrovačkom parku Pile. Unesrećeni je mladić pao s visine od 4,5 metra te je završio u bolnici s ozljedama opasnim po život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo