slučaj koji je šokirao hrvatsku / Novi detalji o slučaju koji je zgrozio Hrvatsku: podignuta optužnica i protiv Šunjerginog prijatelja!

Image
Foto: Facebook

Šunjergi stavljaju na teret da je ubio roditelje iz osvete jer su mu više godina prigovarali zbog loših ocjena u školi te konzumiranja raznih vrsta droge

25.9.2017.
21:21
Facebook
VOYO logo

ŠIBENIK - Županijsko državno odvjetništvo (ŽDO)  u Šibeniku u ponedjeljak je podiglo optužnicu protiv Tina Šunjerge, 20-godišnjaka kojeg terete da je krajem ožujka ove godine u Čistoj Velikoj ubio svoje roditelje Silvanu i Marina, a optužnica je zbog neprijavljivanja tog kaznenog djela podignuta i protiv njegovog 20-godišnjeg prijatelja.

Šunjergi stavljaju na teret da je 25. ožujka ove godine, između 14,30 i 17,00 sati ubio roditelje iz osvete jer su mu više godina prigovarali zbog loših ocjena u školi i konzumiranja raznih vrsta droge te mu nametali zabrane, a što je on doživljavao kao prikraćivanje njegovih sloboda, priopćeno je iz ŽDO-a. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok su obavljali radove u jednom polju na području Čiste Velike, Šunjerga je roditeljima rekao da ide do kuće vratiti psa i usput dovesti prijatelja da im pomogne raditi, a zapravo se po prethodno stvorenom planu da ih taj dan ubije, uputio do obiteljske kuće uzeti iz sefa očev pištolj.

Nasilno je otvorio sef i uzeo pištolj marke 'Crvena zastava', a onda nazvao prijatelja i lažući mu, pozvao ga da zajedno idu u Šibenik. Momak je na to pristao, a kako je Šunjerga tražio da prvo odu u polje, zaputili su se na tu lokaciju i tamo zatekli samu majku jer je otac nešto prije iz polja otišao kući. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Majka ih je obojicu ukrcala u svoj Citroen Saxo u kojem je Šunjerga sjeo na stražnje sjedalo, odmah iza majke kojoj je oko 16,30 sati tijekom vožnje sin uperio pištolj u glavu i ubio je.

Učinio je to bez ikakve naznake, dok je majka razgovarala s njegovim prijateljem. Izvukao je pištolj iz pojasa hlača i ispalio majci metak u potiljak glave.    

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povlačenjem ručne kočnice zaustavio je automobil, a njegov prijatelj pobjegao kad je vidio da je ovaj pucao na rođenu majku.

Šunjerga se s tijelom nesretne žene u vozilu, odvezao Saxom kilometar od mjesta događaja gdje je ostavio automobil i beživotno tijelo žene propucane u glavu, a onda se u namjeri da ubije i oca, pješice vratio do obiteljske kuće u Čistoj Velikoj gdje je oko 17 sati, s planom da ubije, ušao u garažu u kojoj se nalazio njegov otac, inače policijski službenik. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bi mu nečujno prišao s leđa i repetirao pištolj, Šunjerga je prvo u susjednoj prostoriji pustio vodu iz slavine, a potom hladno, dok su pričali o nekakvim ključevima, hicem iz pištolja ocu ispalio metak u predjelu potiljka glave.

Šunjerginog 20-godišnjeg prijatelja, koji je pobjegao iz automobila kad je vidio kako ovaj ubija majku, Županijsko državno odvjetništvo tereti za neprijavljivanja tog teškog kaznenog djela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izašao je iz vozila i otišao svojoj kući, a da nadležnim tijelima nije prijavio počinjenje tog kaznenog djela, iako je znao da bi prijavljivanjem djela bilo omogućeno i znatno olakšano otkrivanje djela i počinitelja, kažu u županijskom tužiteljstvu koje je u optužnici zatražilo da se Šunjergi produlji istražni zatvor u kojem se nalazi od uhićenja u Tribunju dan nakon ubojstava.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo