PRODULJEN ISTRAŽNI ZATVOR / Podignuta optužnica za pokušaj ubojstva: mladića propucali i bacili u bunar

Image
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Državno odvjetništvo izvijestilo je da su dvojica 22-godišnjaka, koja su 20. siječnja u mladića ispalili pet hitaca te ga bacili u bunar, optuženi za pokušaj ubojstva

19.4.2017.
17:35
Miranda Cikotic/PIXSELL
VOYO logo

Dvojica 22-godišnjaka koji su u siječnju u Vrsinama kod Trogira propucali i u suhi bunar bacili 20-godišnjeg mladića optuženi su za pokušaj ubojstva, izvijestilo je državno odvjetništvo.

Tužiteljstvo tvrdi da su optuženi mladići 20. siječnja oko 17,30 sati presreli oštećenika, nasilno ga ugurali u automobil "te ga uz ozbiljne prijetnje i protivno njegovoj volji odvezli na osamljeno mjesto pri čemu su oštećenikov mobitel odbacili tijekom vožnje izvan vozila pored kolnika".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tereti ih se da su oštećenika izveli iz osobnog vozila, odveli do ruba bunara i iz neutvrđenog vatrenog oružja, s ciljem da ga usmrte, u njega ispalili pet hitaca i nanijeli mu tešku tjelesnu ozljedu". Svoju žrtvu potom su gurnuli u bunar dubok oko tri metra otišli, ostavivši ga u bespomoćnom stanju, izvijestilo je državno odvjetništvo na svojoj internetskoj stranci.

Teško ozlijeđenog 20-godišnjaka u suhom bunaru je pronašao lokalni mladić koji se tuda šetao sa svojim psom i čuo njegovo zapomaganje. Kolima Hitne medicinske pomoći je prevezen na Odjel traume KBC Split gdje mu je utvrđeno više prostrijelnih rana po rukama i nogama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U optužnici je predloženo da se protiv okrivljenika produlji istražni zatvor s obzirom da postoje osobite okolnosti koje opravdavaju bojazan da će boravkom na slobodi počiniti kazneno djelo, kažu u tužiteljstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo