drama u dućanu / Poduzetnik s plaćom od 15.000 kuna uhvaćen kako u trgovini krade kavu! Zaštitar: 'Udario me i ugrizao'

Image
Foto: Thinkstockphotos.com

U obračun se ubrzo umiješala i policija koja je zbog razbojničke krađe kazneno prijavila 61-godišnjaka

29.10.2021.
12:32
Thinkstockphotos.com
VOYO logo

Visokoobrazovani poduzetnik s mjesečnom plaćom od 15.000 kuna ukrao je pakiranje kave Natur od 250 grama tako što ga je ugurao u hlače tijekom kupovine u Sparu na zagrebačkom Črnomercu. 

Poduzetnik D.G. (61) otišao je do blagajne i platio sve osim kave u hlačama. Zaštitar ga je zaustavio i započela je prava drama. Bilo je odgurivanaj, ureda, vađenja kave iz hlača, a potom i udarac šakom u lice zaštitara kojeg je odmah zatim i udario nogom u međunožje, stisnuo mu čašu jogurta na lice te ga ugrizao za podlakticu lijeve ruke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U obračun se ubrzo umiješala i policija koja je zbog razbojničke krađe kazneno prijavila 61-godišnjaka protiv kojeg je nedavno i tužiteljstvo podignulo optužnicu pa ga čeka suđenje, javlja Jutarnji list.

Image
loša ideja /

Šestorka prijavljena zbog krađe 36 kilometra električnog kabla vrijednog čak 684.000 kuna

Image
loša ideja /

Šestorka prijavljena zbog krađe 36 kilometra električnog kabla vrijednog čak 684.000 kuna

''Kavu jesam stavio u džep i nisam platio, ali mene je zaštitar prvi udario. Udario sam i ja njega dva puta u međunožje i doista sam mu bacio jogurt u glavu. Žao mi je. Bila je to glupost, kajem se i ne bih to više nikada ponovio'', izjavio je okrivljeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zaštitar M.D. ispričao je da je 10. kolovoza bio u sobi za videonadzor i pregledavao snimke te uočio mušku osobu kako s police uzima pakiranje kave i stavlja u prednji dio hlača i odlazi prema blagajni noseći u ruci košaru punu artikala.

''Pratio sam ga putem videonadzora i vidio da dolaskom do blagajne plaća sve artikle iz košare, ali ne i kavu. Prošao je blagajne a ja sam istrčao van do ulaznih vrata trgovine te ga sačekao. Predstavio sam mu se i legitimirao, ali se on nije obazirao na mene te me počeo odgurivati prema izlazu. Vrijeđao me pa sam mu rekao da sam vidio da otuđuje kavu i da ju mora vratiti. Neprestano me dalje odgurivao, a kad je vidio da odustati neću, izvadio je kavu iz hlača i bacio na pult. Kazao mi je da se maknem da može proći ali sam mu rekao da moram sastaviti zapisnik o događaju pa me šakom udario u jagodičnu kost, primio me rukom za grkljan i više puta rukom pa nogom udario u međunožje. Da bi me za kraj ugrizao i za podlakticu lijeve ruke'', ispričao je zaštitar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo