detalji užasa kod zadra / VIDEO Poginule tri žene iz Toyote Yaris ljubljanskih registracijskih oznaka. U tunelu su podletjele pod kamion, automobil potpuno smrskan

Image
Foto: RTL

Očevid još traje, ali je Županijsko državno odvjetništvo izvijestilo kako je vozačica automobila izgubila kontrolu nad vozilom u tunelu i podletjela pod teretno vozilo

21.4.2022.
14:55
RTL
VOYO logo

Tri ženske osobe poginule su u četvrtak u stravičnoj prometnoj nesreći u kojoj su se sudarili Toyota Yaris ljubljanskih registracijskih oznaka i kamion zadarskih registracijskih oznaka. 

Kako su izvijestili Županijskog državnog odvjetnišva, poginule su putnice u osobnom automobilu, a o identitetu i starosti poginulih za sada ne mogu govoriti. Trenutačno se reže lim i pokušavaju se izvaditi tijela iz potpuno smrskanog automobila. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za sada se zna da je vozačica Toyote Yaris izgubila kontrolu nad vozilo u podvožnjaku ispod Zračne luke Zadar te jedesnom bočnom stranom podletjele pod kamion zadarskih tablica koji je dolazio iz smjera Zadra.

Nesreća se dogodila oko 12 sati na županijskoj cesti ŽC-422 kod podvožnjaka u Donjem Zemuniku. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Yarisu slovenskih tablica poginule su žene stare 66, 61 i 55 godinu. Najstarija je Slovenka, a dvije mlađe poginule osobe imaju hrvatsko prezime, možda i dvojno državljanstvo. Županijsko državno odvjetništvo to tek provjerava. Kamion zadarskih tablica je vozio 41- godišnjak. Po tragovima je utvrđeno da su one izgubile nadzor nad automobilom i udarile u kamion", rekao je Denis Sokol, zamjenik ŽDO u Zadru. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo