Međimurje / Poginuo mladi par: Policija otkrila detalje stravične nesreće u kojoj su život izgubile tri osobe

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL/FACEBOOK

Vozačica drugog automobila i maloljetna putnica su zadobile teške tjelesne ozljede

31.10.2019.
11:32
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL/FACEBOOK
VOYO logo

U prometnoj nesreći koja se u srijedu dogodila između međimurskih sela Vratišnica i Peklenica, život su na mjestu izgubile dvije mlađe osobe, a jedna je preminula u bolnici.

Image

Teška nesreća u Međimurju: Frontalni sudar dva automobila

Image

Teška nesreća u Međimurju: Frontalni sudar dva automobila

Na mjestu nesreće poginuo je mladi par Edi (22) i njegova djevojka Žaklina (23), oboje s međimurskog područja. Nakon teške nesreće još je troje ljudi hitno prevezeno u bolnicu gdje je od posljedica ozljeda preminula i 77-godišnja žena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policijska uprava međimurska je po dovršetku očevida objavila priopćenje u kojem su iznijeli više detalja o ovoj tragediji. U priopćenju nisu naveli imena tradalih osoba.

Naime, nesreća se dogodila oko 12.25 sati na cesti između Vratišinca i Peklenice. Vozač osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka, 22-godišnjak sa šireg područja grada Mursko Središće, krećući se iz smjera Vratišinca u smjeru Peklenice, brzinu kretanja vozila nije prilagodio atmosferskim prilikama (padala kiša) te stanju i osobinama ceste (kolnik mokar, zavoj, nizbrdica) zbog čega je izlaskom iz zavoja, na ravnom djelu ceste na uzdužnom cestovnom nagibu, izgubio nadzor nad upravljanjem automobilom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga se vozilo zanijelo, prešlo na prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera te udarilo u osobni automobil čakovečkih registarskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljala 66-godišnjakinja sa šireg područja grada Mursko Središće.

Na mjestu prometne nesreće je, nažalost, utvrđena smrt 22-godišnjeg vozača i putnice u njegovom automobilu 23-godišnjakinje sa šireg područja grada, dok je u Županijskoj bolnici Čakovec preminula putnica iz drugog osobnog automobila 77-godišnjakinja sa šireg područja grada Mursko Središće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vozačica drugog osobnog automobila i putnica iz njezina automobila, maloljetnica s područja Međimurske županije, vozilom hitne pomoći prevezene su u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje su im okvalificirane teške tjelesne ozljede, dok je na vozilima nastala materijalna šteta.

Na mjesto događaja su izašli pripadnici Javne vatrogasne postrojbe grada Čakovca te pripadnici dobrovoljnih vatrogasnih društva okolnih naselja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očevid je obavila općinska državna odvjetnica u Čakovcu.

Promet je na dijelu županijske ceste broj 2008 između Vratišinca i Peklenice bio obustavljen u vremenu od 12,52 do 15,35 sati i odvijao se obilaznim pravcima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O događaju će se podnijeti posebno izvješće nadležnom državnom odvjetniku.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo