poginuli roditleji / Pogledajte dirljivu fotografiju brata i sestre nakon preživljene prometne nesreće

Image
Foto: Facebook

Ovo je trenutak kada su se brat i sestra primili za ruke na bolničkom krevetu, nakon što su se vidjeli prvi put poslije nesreće u kojoj su im poginuli roditelji

30.4.2018.
12:44
Facebook
VOYO logo

Angie (8) i Zachary (5) te njihova dva brata preživjeli su prometnu nesreću u kojoj su poginuli njihovi roditelji i dvomjesečna sestra.

Prometna nesreća dogodila se 7. travnja kada je drugi vozač izgubio kontrolu nad vozilom i naglo skrenuo u nadolazeći promet te potom udario u njihov automobil, javlja Fox News.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prometnoj nesreći u Teksasu u SAD-u smrtno su stradali Jim (31) i Karisa Clemens (29) te njihova dvomjesečna kćer Juliana.

Zachary, Angie i Wyatt (4) odvezeni su u lokalnu bolnicu u kritičnom stanju, a njihov je dvogodišnji brat pretrpio samo manje ozlijede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njihova ujna Teresa Burrell poručuje da je Zachary slomio leđa, no da osjeća nožne prste te da je bio na operaciji pluća. Angie se probudila iz kome i pretrpjela je razne ozlijede mozga. Wyatt je bio paraliziran na svojoj lijevoj strani i imao je moždane udare nakon nesreće, ali ide na bolje.

Tek što se probudila iz kome, Angie je tražila da vidi svog brata Wyatta, što su i napravili. Djeca su si poslala puse čim su se ugladili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Angie je u četvrtak prvi put vidjela svog brata Zacharya kada je i nastala ova dirljiva fotografija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Započele su dvije odvojene kampanje za prikupljanje sredstava kako bi obitelj platila za pogrebne i medicinske troškove. Kampanja na Facebooku prikupila je više od sto tisuća dolara, a kampanja na YouCaring gotovo četrdeset tisuća, izvještava Fox News.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo