TUČNJAVA U TRGOVAČKOM CENTRU / VIDEO Prva snimka Daruvarca nakon privođenja! Prijatelj napadnutog ispričao što se dogodilo

Kovačević je priveden zbog sumnje da je sudjelovao u fizičkom obračunu u zadarskom trgovačkom centru

5.6.2019.
21:00
VOYO logo

Darko Kovačević Daruvarac (32), koji je na Općinskom sudu u Zadru nepravomoćno osuđen na pet godina zatvora zbog brutalnog premlaćivanja 18-godišnje Zadranke u lipnju 2018., u srijedu je ponovno priveden u Policijsku upravu zadarsku zbog sumnje da je sudjelovao u fizičkom obračunu u zadarskom trgovačkom centru.

 "Oko 16,20 sati u Ulici Akcije Maslenica u trgovačkom centru fizički su se sukobila trojica muškaraca. Odmah po dojavi, policijski službenici izašli su na teren i tamo zatekli sukobljene muškarce te ih doveli u službene prostorije policije. Trenutačno se provodi kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom, 35-godišnjakom i 36-godišnjakom kako bi se utvrdile okolnosti događaja i tko je i na koji način sudjelovao u sukobu", potvrdila je Ivana Grbin, glasnogovornica PU zadarske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prijatelj napadnutog ispričao što se dogodilo

RTL-ova novinarka Nikolina Radić u RTL-u Danas je izvijestila da je Kovačević nakon privođenja odveden u zadarsku bolnicu gdje je u pratnji poolicije ušao s papirom u ruci. Oko 19 sati je izašao iz bolnice i u pratnji policajaca ušao u policijski automobil. 

VEZANA VIJEST

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prijatelj napadnutog rekao je za RTL da su ga napali već ispred trgovačkog centra i da su ga tukli kamenjem, nakon čega je on izvukao nožić i pokušao se braniti nakon čega je utrčao u trgovački centar gdje je napad nastavljen i gdje ga je Daruvarčev prijatelj tukao po glavi. I napadnuti je dovezen u bolnicu i pruža mu se pomoć. To je RTL-ovoj novinarki ispričao prijatelj napadnutog. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo