akcija / Pohvalili se 'ulovom': PNUSKOK zaplijenio skoro 38 kilograma marihuane i 4,5 kilograma heroina

Image
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Uhićeni 60-godišnji prodavač i još jedan osumnjičenik koji je navodno kupio preko pet kilograma marihuane.

13.9.2016.
11:35
Tomislav Miletic/PIXSELL
VOYO logo

Gotovo 38 kilograma marihuane i 4,5 kilograma heroina zaplijenjeno je u akciji policijskog odjela za borbu protiv korupcije i organiziranog kriminaliteta u kojoj su uhićeni 60-godišnji prodavač i još jedan osumnjičenik koji je navodno kupio preko pet kilograma marihuane.

Istražitelji ne otkrivaju detalje akcije, a policija je objavila tek da je zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama pritvoren 60-godišnji hrvatski državljanin. "Drugi osumnjičenik", kojemu je otkrivaju dob, uhićen je prošlog tjedna nakon što je od 60-godišnjaka navodno kupio 5,35 kilograma marihuane, a prijavljen je za "posjedovanje droge nabavljene od prvoosumnjičenog radi daljnje preprodaje".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MUP na svojoj internetskoj stranici navodi da je nakon 60-goodišnjakovog uhićenja pretragom "doma i drugih prostorija, garaža i vozila" pronađeno 37,7 kilograma marihuane, 4,5 kilograma heroina, ali i 6,8 kilograma tzv. punila za povećanje mase heroina.

"Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je uhićenik nabavljao veće količine marihuane i heroina te 'punila' za povećanje njegove mase, skrivajući ih u iznajmljenim garažama i drugim prostorima na području Zagreba, gdje je drogu miješao i dalje preprodavao", izvijestio je MUP.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo