Ima teške tjelesne ozljede / Pokušaj otmice srpskog nogometaša: Izvukli ga iz auta i pokušali ugurati u prtljažnik

Image
Foto: Instagram/Aleksa Terzic

Nogometaša talijanske Fiorentine i mladog reprezentativca Srbije, Aleksa Terzića napali su dok se vozio s utakmice

20.11.2019.
12:16
Instagram/Aleksa Terzic
VOYO logo

Nogometaša talijanske Fiorentine i mladog reprezentativca Srbije, Aleksu Terzića (20) noćas oko 3 sata napali su dok se vozio s reprezentativne utakmice protiv utakmice u Nišu. Djevojku i momka je rano jutros uhitila policija, dok se za trećim napadačem traga. 

Pojavili su se i detalji otmice. Po povratku iz Niša na autoputu je primjetio Audi A6 da ga prati i da se unosi u njegov automobil marke BMW talijanskih tablica. Aleksa je procijenio da je u opasnosti i ubrzao je, ali su ga napadači krenuli juriti i voziti paralelno s njim i tražili ga da otvori prozor što je i učinio, piše Kurir.rs

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od njega su tražili da stane i da im 5000 eura. Terzić je nastavio voziti i u Novom Beogradu je udario u taksi koji mu se našao na putu. Tu je prestalo utrkivanje pa su dva momka izašla iz Audija A6, izvukla Terzića iz automobila i nanijeli mu teške tjelesne ozljede

Kada je Terzić izašao iz svog automobila, dvojac ga je pokušao utrpati u prtljažnik, ali srećom po njega uspio im se oteti i pobjeći. Nakon toga mladići su sjeli u njegovo vozilo i pobjegli prema naselju Kaluđerica, gdje su kasnije i uhićeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svemu je svjedočio taksist koji je pozvao policiju. Policija i hitna su stigli na mjesto nesreće, a napadači su pobjegli. Terzić je prevezen u bolnicu. Zadobio je frakturu nosa, iščašenje ruke, hematome po glavi i na licu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo