Rijeka / Pokušaj ubojstva i prijetnje: Pokušao pregaziti muškarca i teško ga ozlijedio. Imao je i eksploziv

Image
Foto: Ilustracija/Jurica Galoić/PIXSELL

Po završetku kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni 47-godišnjak je kazneno prijavljen

31.7.2020.
11:11
Ilustracija/Jurica Galoić/PIXSELL
VOYO logo

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka, u suradnji sa službenicima Sektora kriminalističke policije Policijske uprave primorsko-goranske, proveli su kriminalističko istraživanje nad 47-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela prijetnje i ubojstva u pokušaju.

Policija ga sumnjiči da je 29. srpnja na području Kraljevice fizički napao 51-godišnjeg hrvatskog državljanina te mu uputio ozbiljne prijetnje. Uz to ga je osobnim vozilom na ograničenom području pokušao pregaziti pa je pritom oštećeni teže ozlijeđen, priopćila je Policijska uprava primorsko-goranska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U okviru kriminalističkog istraživanja provedena je pretraga doma i prostorija koje 47-godišnjak koristi na području Kraljevice gdje je pronađena i privremeno oduzeta veća količina eksplozivnih sredstava (2,4 kg gospodarskog eksploziva, minobacačka mina, 15 komada barutnog punjenja M63 i 43 komada raznog streljiva).

Zbog navedenih sredstava koje je protuzakonito posjedovao, prijavljen je i za počinjenje kaznenog djela nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po završetku kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni 47-godišnjak je kazneno prijavljen za spomenuta kaznena djela mjerodavnom državnom odvjetništvu te je predan pritvorskom nadzorniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo