vatreni sukob / Pokušaj ubojstva kod Zadra: zbog sukoba oko stanarine pucao u glavu 46-godišnjaku

Image
Foto: Thinkstock.com

Tragedija u Ruplju povezana je s višemjesečnim sukobom oko najma imanja u tom mjestu, oko čega su se sporili stradali Špar i njegov nekadašnji podstanar

8.8.2016.
15:26
Thinkstock.com
VOYO logo

Zadarska policija provela je kriminalistično istraživanje nad 61-godišnjim muškarcem Svetkom Vidakom kojeg se sumnjiči da je u petak u mjestu Rupalj poslijepodne u glavu pucao 46-godišnjem Davoru Šparu, piše Zadarski.hr. 

Tragedija u Ruplju povezana je s višemjesečnim sukobom oko najma imanja u tom mjestu, oko čega su se sporili stradali muškarac i njegov nekadašnji podstanar, 55-godišnji njemački državljanin Gerald Shull, koji je tijekom obrade ovog slučaja bio nedostupan. 61-godišnjak je prema pričama mještana, hranio pse u vlasništvu njemačkog podstanara, inače profesionalnog uzgajivača, koji su ostali na imanju nakon što je Nijemac deložiran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ta priča, koju je Slobodna Dalmacija ranije pratila, počela je na Veliku subotu kada je zadarska policija prekršajno prijavila Špara nakon što je pozvao vučnu službu s dizalicom na svoje imanje u Ruplju kako bi deložirao podstanara Nijemca. Kako je vlasnik tada ispričao, s Nijemcom su imali potpisan ugovor o najmu od prvog rujna 2014. godine kada je godinu dana platio unaprijed.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo