Petrinja / Pokušaj ubojstva: Mladića u lokalu izbo nožem, otišao kući i vratio se s dva pištolja da ga izrešeta

Image
Foto: Thinkstockphotos.com

Unatoč zadobivenim ozljedama oštećeni je savladao napadača i uzeo mu nož, a ovaj se vratio i to s dva pištolja

27.5.2019.
13:05
Thinkstockphotos.com
VOYO logo

Zbog ubojstva u pokušaju, počinjenog na štetu 20-godišnjaka, provedeno je kriminalističko istraživanje nad 56-godišnjim muškarcem.

Njega se sumnjiči da je u četvrtak, 23. svibnja oko 20.30 sati, u ugostiteljskom objektu u Ulici Augusta Šenoe u Petrinji, nakon verbalnog i fizičkog sukoba s mladićem otišao do svog auta i uzeo nož te se vratio natrag i 20-godišnjaku zadao dvije ubodne rane u predjelu leđa i jednu ubodnu ranu šake, izvijestila je Policijska uprava sisačko-moslavačka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unatoč zadobivenim ozljedama oštećeni je savladao napadača i uzeo mu nož, a ovaj je izašao iz objekta i odvezao se autom, da bi se nakon kraćeg vremena ponovno vratio i to s dva pištolja koja posjeduje na dozvolu te je jednoga od njih pred ugostiteljskim objektom repetirao i stavio metak u ležište cijevi, s namjerom da 20-godišnjaka usmrti, ali kako ga u objektu nije našao autom ga je krenuo tražiti po Petrinji.

Njegovu potragu po petrinjskim ulicama prekinuli su policijski službenici, koji su ga zaustavili i uhitili te mu oduzeli pištolje, kao i nož koji je pronađen u ugostiteljskom objektu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oštećenom 20-godišnjaku, kojemu je utvrđeno 0,64 promila alkohola, u sisačkoj Općoj bolnici konstatirane su teške tjelesne ozljede, a i osumnjičeni 56-godišnjak, koji je bio pod utjecajem alkohola od 1,49 promila, u ovom događaju lakše je ozlijeđen.

On je nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja uz kaznenu prijavu zbog ubojstva u pokušaju predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo