svemu kumovao i alkohol / Pokušaj ubojstva na Viru: 18-godišnjaka udario bocom u glavu, a onda ga rezao po vratu. Teško je ozlijeđen

Image
Foto: Pixsell

U ovoj tučnjavi i maloljetnik je lakše ozlijeđen, a protiv dvojice 23-godišnjaka podnesene su kaznene prijave

20.8.2021.
15:13
Pixsell
VOYO logo

Zadarska policija je državnom odvjetništvu u Zadru podnijela kaznene prijave protiv 23-godišnjeg hrvatskog državljanina zbog ubojstva u pokušaju i protiv 23-godišnjeg državljanina BiH zbog sudjelovanja u tučnjavi u kojoj je 18-godišnjak teško ozlijeđen, a maloljetnik lakše.

Obojica osumnjičenika predani su pritvorskom nadzorniku, priopćeno je u petak iz Policijske uprave zadarske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako se navodi, službenici Prve policijske postaje Zadar proveli su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjim hrvatskim i 23-godišnjim državljaninom Bosne i Hercegovine, osumnjičenim za kaznena djela protiv života i tijela.

Naime, 23-godišnjeg hrvatskog državljanina se sumnjiči da je u četvrtak, 19. kolovoza, oko 00,40 sati u Viru, na Šetnici Jadro, staklenom bocom udario u glavu 18-godišnjaka, a potom mu razbijenom bocom nanio više ozljeda na vratu i glavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istragom je utvrđeno da je navedenom sukobu prethodio fizički napad 23-godišnjeg državljanina BiH na 18-godišnjaka i maloljetnika koji je bio s njim društvu, pri čemu im je zadao više udaraca u glavu.

Nakon što je 18-godišnjak zadobio udarac bocom u glavu, obojica 23-godišnjaka nastavili su s fizičkim napadom nad njim i maloljetnikom, navela je PU zadarska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog zadobivenih ozljeda i pružanja liječničke pomoći 18-godišnjak i maloljetnik su prevezeni u Opću bolnicu Zadar, gdje su 18-godišnjaku utvrđene teške tjelesne ozljede, dok je maloljetnik lakše ozlijeđen.

Obojica 23-godišnjaka su ubrzo u blizini mjesta događaja uhićena. Dovedeni su u službene prostorije na kriminalističku istragu, kojom prilikom im je očitana koncentracija alkohola od 1,22 i 1,33 g/kg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, nadležnom Županijskom državnom odvjetništvu u Zadru, protiv 23-godišnjeg hrvatskog državljanina je podnesena kaznena prijava zbog sumnje na kazneno djelo 'Ubojstvo u pokušaju', dok je protiv drugog 23-godišnjeg, državljanina BiH, podnesena kaznena prijava zbog sumnje na kazneno djelo 'Sudjelovanje u tučnjavi'.

Obojica su predana pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske, stoji u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo