DOVRŠENO ISTRAŽIVANJE / Pokušaj ubojstva u Biogradu: Nakon verbalnog sukoba s 38-godišnjakom, uzeo nož i nasrnuo na njega

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL/Ilustracija

Protiv muškarca podnesena je kaznena prijava Županijskom državnom odvjetništvu

9.5.2022.
12:38
Ivo Cagalj/PIXSELL/Ilustracija
VOYO logo

Policijski službenici Policijske postaje Biograd dovršili su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjim hrvatskim državljaninom kojeg se sumnjiči za kazneno djela Ubojstvo u pokušaju, opisano u članku 110. u svezi članka 34. Kaznenog zakona, na štetu 38-godišnjaka.

Naime, sumnjiči ga se da je u nedjelju, 8. svibnja oko 04.00 sati, u ugostiteljskom objektu u Tkonu, nakon verbalnog sukoba s 38-godišnjakom, uzeo nož s kojim je nasrnuo na njega u namjeri da ga usmrti pri čemu ga je ozlijedio te se potom udaljio s mjesta događaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liječnička pomoć ozlijeđenom pružena je u Općoj bolnici Zadar gdje su mu konstatirane lakše tjelesne ozljede, a osumnjičeni je jučer ujutro uhićen te priveden u prostorije policije.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje da je počinio navedeno kazneno djelo, protiv 26-godišnjaka je podnesena kaznena prijava Županijskom državnom odvjetništvu, te je sinoć predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo