Osijek / Policajac pod istragom USKOK-a: Kada vidite o kojoj cifri je riječ nećete znati biste li se ljutili ili ga žalili

Image
Foto: Shutterstock

Istrage protiv 26-godišnjaka se provodi zbog osnovane sumnje zbog zlouporabe položaja i ovlasti

6.3.2020.
18:16
Shutterstock
VOYO logo


USKOK je, na temelju kaznene prijave PNUSKOK-a, donio rješenje o provođenju istrage protiv 26-godišnjaka zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela zlouporabe položaja i ovlasti.

Osnovano se sumnja da je okrivljenik, u razdoblju od 22. veljače do 9. prosinca 2019., kao policijski službenik I. Policijske postaje Osijek, prilikom kriminalističkog istraživanja nad jednim osumnjičenikom zbog kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, nakon obavljene pretrage doma i drugih prostorija, privremenog oduzimanja materije nalik na drogu marihuana, drobilice, precizne vage i 1.160,00 kuna od tog osumnjičenika te nakon provedene dokazne radnje audio-vizualnog ispitivanja osumnjičenika, preuzeo privremeno oduzete predmete i sva službena pismena proizašla iz postupanja prema osumnjičeniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom je Centru za kriminalistička vještačenja Ivan Vučetić dostavio na čuvanje privremeno oduzetu materiju nalik na drogu marihuanu i drobilicu dok je, u cilju pribavljanja protupravne imovinske koristi, privremeno oduzeti novac u iznosu od 1.160,00 kuna zadržao za sebe.

Također je cjelokupni kazneni predmet sa svim službenim pismenima i dokumentacijom o provedenim dokaznim radnjama te CD/DVD medijem ispitivanja odnio iz službenih prostorija I. Policijske postaje Osijek znajući da je time onemogućio podnošenje kaznene prijave protiv osumnjičenika i njegovo daljnje procesuiranje za počinjenje kaznenog djela, priopćio je USKOK.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo