TRAŽE IH... / Policajac pucao u zrak: Trojica stranaca pobjegla policiji iz postaje u Županji

Image
Foto: Ilustracija/Patrik Macek/PIXSELL

​Građane je dodatno uznemirila spoznaja da je u tijeku potjera za bjeguncima koji su viđeni u njihovoj ulici, a tko su i o čemu se radi nisu uspjeli doznati

19.2.2019.
6:52
Ilustracija/Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Policija intenzivno traga za trojicom stranaca su u ponedjeljak pobjegli iz Policijske postaje Županja, javlja Glas Slavonije.

Pišu kako je građane Županje u Osječkoj ulici uznemirio i uplašio hitac iz vatrenog oružja koji je oko podneva odjeknuo inače mirnim naseljem. Da se nešto ozbiljno događa, zaključili su kada su ispred svojih kuća ugledali policajce u potjeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Građane je dodatno uznemirila spoznaja da je u tijeku potjera za bjeguncima koji su viđeni u njihovoj ulici, a tko su i o čemu se radi nisu uspjeli doznati. Informaciju je Glasu Slavonije u ponedjeljak predvečer potvrdio glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske Domagoj Džigumović.

"Policijski službenik PU vukovarsko-srijemske je oko podneva u Osječkoj ulici u Županji u zrak ispalio hitac upozorenja kako bi upozorio i spriječio u daljnjem bijegu trojicu muškaraca koji su u tom trenutku bježali iz službenih prostorija policije. Policijski je službenik izdao zapovijed osobama da se zaustave, na što su se one oglušile. Potom ih je upozorio da će uporabiti vatreno oružje ako nastave bježati, ali su oni i nakon upozorenja nastavili bježati zbog čega je policijski službenik ispalio hitce u zrak", pojasnio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je da tijekom tog događaja nitko nije ozlijeđen. Zamoljen za detaljnije pojašnjenje ovog nesvakidašnjeg događaja, samo je kratko kazao da je riječ o stranicima koji su bili u prostorijama PP u Županji, nisu u pitanju Sirijci, kako se počelo špekulirati među građanima, i da je to sve što za sada može reći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo