Možda ga je sram / Policajca uhvatili u kupnji 5 kg marihuane za 5000 eura i dva pištolja. Ali, marihuanu je kupio od kolege u tajnoj akciji

Image
Foto: RTL

Kolege policajci su mu povikali: 'Stoj policija! Diži ruke u zrak!' Nije se ni snašao, a već su mu stavili lisice na ruke i uhitili ga

26.1.2022.
23:10
RTL
VOYO logo

Policijski službenik Ivan M. (32) optužen je za kupnju pet kilograma marihuane od prikrivenog istražitelja, donosi 24sata. Prema navodima Općinskog državnog odvjetništva koje prenosi, policajac je prikrivenom istražitelju za to platio 5000 eura i dao dva pištolja: "Record" i "Stalker" s prigušivačem.

Da ju je uspio preprodati, zaradio bi i do četiri puta više, procjenjuje 24sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Općinsko državno odvjetništvo tereti ga da se u srpnju 2019. godine s prikrivenim istražiteljem dogovorio za kupnju droge. Na susret u jednom kafiću ponio je 5000 eura za platiti sve to, a ponudio je dodati i dva pištolja. Razlog za ponuditi i pištolje, navodi 24sata, bilo je to što je prikriveni istražitelj inzistirao na cijeni od 6000 eura.

Našao se s prikrivenim istražiteljem i dao mu novac i pištolje te je potom iz njegova auta uzeo kutiju s pet vakumiranih vrećica u kojima je bila marihuana. Drogu je spremio u prtljažnik BMW-a u kojem se dovezao te je krenuo u trgovački centar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon ulaska kolege su mu povikale: "Stoj policija! Diži ruke u zrak!" Nije se ni snašao, a već su mu stavili lisice na ruke i uhitili ga. Terete ga za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama te neosnovano nabavljanje i posjedovanje oružja. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo