Nije joj ostavio šansu / Policajci uhitili vozača koji je pijan u nedjelju predvečer nasmrt pregazio pješakinju, prebrzo je vozio

Image
Foto: Petar Glebov/Pixsell

87-godišnja pješakinja prelazila je ulicu u mjestu kod Belog Manastira kad je na nju naletio automobil. Poginula je na mjestu

23.5.2022.
15:30
Petar Glebov/Pixsell
VOYO logo

Policija je uhitila 66-godišnjeg vozača koji je u nedjelju, u baranjskom mjestu Grabovcu, vozeći pod utjecajem alkohola, udario i usmrtio 87-godišnju pješakinju, izvijestila je u ponedjeljak osječko-baranjska policija.

U policiji kažu da se nesreća dogodila jer 66-godišnji vozač, upravljajući automobilom s 1,79 promila alkohola u krvi, nije prilagodio brzinu kretanja kako bi mogao na vrijeme zaustaviti vozilo. Vozača terete da je prednjim lijevim dijelom vozilrfa udario 87-godišnju pješakinju, koja je prelazila kolnik te je umrla na mjestu nesreće od zadobivenih ozljeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očevid su obavili zamjenica osječkog Županijskog državnog odvjetnika u suradnji s policajcima iz Belog Manastira, a cesta u Grabovcu bila je zatvorena za promet od 18.40 do 21.10 sati.

Policija je uhitila 66-godišnjeg vozača, kojeg će kazneno prijaviti osječkom Općinskom državnom odvjetništvu, zbog sumnje u kazneno djelo izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo