drama u Sesvetama / Policija još traži muškarca koji je zapalio auto i pucao na 56-godišnjaka. Donosimo detalje ovog slučaja

Napadač je otprije poznat policiji, a vatrogascima koji su došli gasiti vatru policija je poručila - ne prilazite

5.10.2022.
19:39
VOYO logo

Noćas nakon tri sata maskiran stiže u ulicu, s dva pištolja. Počinje pucati nakon čega 56-godišnjak izlazi iz kuće. Ubrzo propucan bježi, a napadač hladnokrvno hoda, ulazi u susjedno dvorište, vraća se natrag i potom potpaljuje automobil.

A ni jutro nije dobro. Na terenu policija, forenzičari i zabrinuti susjedi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Valentina Kralj iz Sesveta prepričava kako je to sinoć izgledalo: "Šokirano. Stanujem tu preko puta kuće. Mene je pucanj probudio, nisam vidjela ništa, nego kako su mi rolete bile dignute vidjela sam svjetlost. Dijete mi se probudilo, pita: 'Što se puca, što se puca?' Ali jednostavno nitko nije htio ni izaći van jer je to bilo pucanje od 10 puta."

Pucnjevi su odjekivali ulicom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
užas! /

UZNEMIRUJUĆE RTL.hr u posjedu snimke horora u Sesvetama: Maskirani muškarac izvadio pištolj i zapucao

Image
užas! /

UZNEMIRUJUĆE RTL.hr u posjedu snimke horora u Sesvetama: Maskirani muškarac izvadio pištolj i zapucao

Marica Vidaković također prepričava dramu: "Svi smo poskakali, to je bila pucnjava s prigušivačem. Bio je rafal, nije uobičajena pucnjava bila."
Luce Močiljanin govori: "Ja sam izašla na balkon, pa je stalo i onda je ponovno krenulo."

Nakon dojave, vatrogasci su brzo stigli, ali požaru se nisu približavali, morali su ostati iza ugla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Darko Brlečić, zapovjednik Vatrogasne postrojbe Dubrava, kaže: "Naši dečki su odmah izašli na intervenciju. Dok su se vozili prema mjestu intervencije, dobili smo dojavu od policije da još ne dolazimo baš na samo mjesto jer se radi o vatrenom obračunu - konkretno o pucnjavi iz pištolja."

Počinitelj je još u bijegu, a stari je policijski znanac. Kako doznajemo, posrijedi su neriješeni dugovi. teško je ozlijeđen 56-godišnjak, ali je stabilno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toni Kolak, predstojnik Klinike za kirurgiju KB Dubrava, dao je detaljnije informacije: "Pacijent je primljen sa strelnim ranama desne podlaktice i strelim ozljedama lijeve strane trbuha. Bio je stabilan pri dolasku, učinjena je kirurška obrada. Rana ne ide u trbuhu pa je pacijent sada dobro."

Vozilo je ozlijeđenom muškarcu zapaljeno i prije dva mjeseca. S obzirom na to da počinitelj još nije uhićen, susjedi u strahu, kažu da ozlijeđenog ne poznaju jer se nedavno doselio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luce Močiljanin govori: "Nije jednostavno, nije jednostavno, ovo se ne događa često. Nije mi svejedno, može vaše ili moje dijete šetati ulicom i to se dogodi."

Napadač je još uvijek na slobodi, a u zagrebačkoj policiji samo kažu da intenzivno tragaju za njim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo