OPLJAČKAO POŠTU U ZAGREBU / Policija moli građane za pomoć: prepoznajete li pljačkaša s fotografija?

Image
Foto: MUP

Riječ je o muškarcu starom oko 45 do 50 godina, visokom od 1,65 do 1,70 metara, srednje građe koji je tijekom pljačke bio odjeven u plavu jaknu i hlače, a imao je vunenu plavo-crvenu kapu i rukavice

2.3.2016.
12:53
MUP
VOYO logo

ZAGREB - Zagrebačka policija objavila je fotografije razbojnika kojeg traži zbog oružane pljačke u poslovnici pošte u Ozaljskoj ulici koju je izveo lani, sredinom prosinca.

Riječ je o muškarcu starom oko 45 do 50 godina, visokom od 1,65 do 1,70 metara, srednje građe koji je tijekom pljačke bio odjeven u plavu jaknu i hlače, a imao je vunenu plavo-crvenu kapu i rukavice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Građane koji imaju informacije o traženom muškarcu, policija moli da se jave u najbližu policijsku postaju ili na telefon 192, odnosno e-mail zagrebacka@policija.hr.

Nepoznatog pljačkaša automat kluba u Prečkom terete i za pokušaj ubojstva

Nepoznatog razbojnika koji je u utorak opljačkao automat klub u zagrebačkom naselju Prečko i pritom teško ozlijedio 49-godišnjeg gosta, zagrebačka policija osim za razbojništvo tereti za pokušaj ubojstva te dovođenje u opasnost života i imovine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Maskirani razbojnik upao je jučer oko 13 sati u ulici Slavenskoga u automat klub, gdje je naoružan počinio razbojstvo nad dvije zaposlenice i potom zapucao prema 49-godišnjaku nakon čega je pobjegao s plijenom od nekoliko desetaka tisuća kuna, doznaje se od zagrebačke policije.

Ozlijeđeni gost je prema pisanju medija pokušao spriječiti bijeg razbojnika koji ga je pritom upucao u ruku. Liječnička pomoć ozlijeđenom muškarcu pružena je u KBC Sestre milosrdnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo