Istraga o ubojstvu u Strugama / Policija objavila detalje dvostrukog ubojstva: 'Ubio ih je na spavanju, na okrutan način, nožem u vrat'

Image

Uhićeni 35-godišnjak, inače nećak ubijene, predan je pritvorskom nadzorniku

28.11.2018.
11:45
VOYO logo

Policija je objavila da je dovršila kriminalističko istraživanje dvostrukog ubojstva u zagrebačkim Strugama u vezi s kojim je u utorak na graničnom prijelazu sa Srbijom uhićen osumnjičeni 35-godišnjak zbog sumnje da je ubio svoju 76-godišnjakinju tetu i njezinog posinka (50).

"Sumnja se da je 35-godišnjak 23./24. studenoga 2018. između 21.30 i 7 sati, nasilno ušao u obiteljsku kuću u III. Strugama dok su oštećene osobe bile u spavaćim sobama te im je u namjeri da ih usmrti na okrutan način, nožem u predjelu vrata nanio smrtonosne ozljede. Potom se vratio u svoju kuću te je oko 7 sati napustio naselje Struge i otputovao iz Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

27. studenoga 2018. osumnjičeni je uhićen na GP Bajakovo i doveden u službene prostorije PU zagrebačke na kriminalističko istraživanje nakon kojeg je u zakonskom roku doveden pritvorskom nadzorniku dok je posebno izvješće podnijeto Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu", naveli su u PU zagrebačkoj detalje istrage. 

Uhićeni Damir je, inače, dok je bio u Srbiji komunicirao s hrvatskim medijima te je kazao "da je u šoku što ga se navodi kao osumnjičenog te da nije kriv za ubojstvo tete i njezinog posinka". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo