smrt na cesti / Policija objavila detalje nesreće kod Učke: Vozač cisterne (28) poginuo kad ga je kombi odbacio na ogradu

Image
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
Image
Foto: Nel Pavletić/Pixsell

Krivac nesreće teže je ozlijeđen, dok je lakše ozljede dobio vozač trećeg vozila

11.8.2022.
16:36
Nel Pavletić/Pixsell
VOYO logo

Vozač cisterne (28) poginuo je u teško prometnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 5 sati na autocesti A8 u blizini tunela Učka.

Primorsko-goranska policija objavila je detalje - do prometne nesreće došlo je kada je 22-godišnji vozač kombi Citroën, zagrebačkih registracijskih oznaka, vozeći iz iz smjera Matulja u smjeru Istre, prešao na suprotnu stranu te udario u kombi marke Iveco riječkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 63-godišnji hrvatski državljanin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom je kombi Citroëna udario u cisternu, odnosno teretno vozilo s priključnim vozilom marke MAN, pulskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 28-godišnji hrvatski državljanin. Uslijed udara 28-godišnjak je teretnim vozilom udario u zaštitnu metalnu ogradu, kasnije su ga prevezli u KBC Rijeka gdje je preminuo.

Image
rano jutros /

Strašna prometna nesreća na A8: U sudaru dva kombija i cisterne poginula jedna osoba, dvije prevezene u bolnicu

Vozač kombija Citroën je u KBC Rijeka te ima teške tjelesne ozljede, dok je vozač kombi vozila marke Iveco lakše ozlijeđen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo