Naložena obdukcija / Policija objavila detalje nesreće u kojoj je poginula šestogodišnja djevojčica - stradala pod kotačima traktora

Image
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
Image
Foto: Goran Jakus/PIXSELL

Očevid su napravili policijski službenici Policijske postaje Daruvar

23.5.2021.
16:51
Goran Jakus/PIXSELL
VOYO logo

Tragedija kod Daruvara u naselja Trojeglava dogodila se nešto iza osam sati. Šestogodišnja djevojčica je stradala pod kotačima traktora. 

Image
susjedi u šoku /

Tragedija kod Daruvara: Šestogodišnja djevojčica stradala pod kotačima traktora

Dijete je odmah prevezeno u 20 kilometara udaljenu Opću bolnicu u Pakracu, ali curici nije bilo spasa, a Policijska uprava bjelovarsko-bilogorske županije objavila je detalje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Danas, 23. svibnja oko 08.45 sati u Trojeglavi, općina Dežanovac, 39-godišnjak se traktorom za koji je bila priključena poluprikolica kretao unatrag. U jednom trenutku iza priključnog vozila našlo se 6-godišnje dijete, koje je s priključnim vozilom vožnjom unatrag pregazi. 

Očevid su napravili policijski službenici Policijske postaje Daruvar temeljem usmenog naloga zamjenika Općinskog državnog odvjetnika u Bjelovaru, a koji je naložio da se sutra 24. svibnja obavi obdukcija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svezi navedenog događaja bit će podneseno posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru“ stoji u policijskom priopćenju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo