međimurje / Policija objavila detalje nesreće u kojoj je poginuo svećenik: Ispao je iz vozila, nije bio vezan

Image
Foto: MUP

Župnik je poginuo zbog neprilagođene brzine

7.9.2022.
11:09
MUP
VOYO logo

Policija je izvijestila o detaljima prometne nesreće u kojoj je smrtno stradao 53-godišnji muškarac, a kako piše portal Danica, radi se o svećeniku Milanu Keršu iz Svetog Petra Orehovca kod Križevaca .

“6. rujna oko 13.30 sati na kolniku lokalne ceste između Badličana i Macinca, dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 53-godišnji vozač osobnog automobila. Upravljajući Opel Vectrom čakovečkih oznaka brzinu kretanja nije prilagodio osobinama ceste (zavoj), zbog čega je izgubio nadzor nad upravljanjem te sišao izvan kolnika, gdje je prednjim bočnim dijelom automobila udario u cestovni jarak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uslijed siline udara došlo je do višestrukog prevrtanja automobila te na kraju i do njegovog povratka na kolnik. Pošto vozač u trenutku nesreće nije koristio sigurnosni pojas, ispao je iz vozila na kolnik. Na mjestu događaja liječnik hitne medicinske pomoći konstatirao je smrt vozača. Tijelo preminulog prevezeno je na odjel patologije čakovečke bolnice, gdje će se prema nalogu nadležnog državnog odvjetnika obaviti obdukcija”, objavili su iz PU međimurske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo