obavljen očevid / Policija objavila detalje prometne nesreće u Vukovaru u kojoj je smrtno stradala 18-godišnjakinja

Image
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL/Ilustracija

Na mjestu prometne nesreće smrtno je stradala 18-godišnjakinja iz Borova, suvozačica u osobnom automobilu, dok je vozačica zadobila teške tjelesne ozljede opasne za život

5.10.2022.
20:41
Slaven Branislav Babic/PIXSELL/Ilustracija
VOYO logo

U prometnoj nesreći koja se nešto poslije podneva dogodila u Ulici Dvanaest redarstvenika u Vukovaru smrtno je stradala 18-godišnja suvozačica u osobnom automobilu čija je vozačica prouzročila nesreću, izvijestila je vukovarsko-srijemska Policijska uprava.

Očevidom je utvrđeno kako je 44-godišnjakinja iz Borova, upravljajući osobnim automobilom marke Peugeot vukovarskih registracijskih oznaka, desnim kotačima prešla na zelenu površinu izgubivši kontrolu nad vozilom koje prelazi na prometnu traku za vozila iz suprotnog smjera, gdje udara u teretni automobil marke Citroen zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 52-godišnjak iz Osijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na mjestu prometne nesreće smrtno je stradala 18-godišnjakinja iz Borova, suvozačica u osobnom automobilu, dok je vozačica zadobila teške tjelesne ozljede opasne za život te je zbog težine ozljeda prevezena iz vukovarske bolnice u KBC Osijek. Vozač teretnog vozila je lakše ozlijeđen.

U oboje vozača uzeti su uzorci krvi i urina radi analize na prisutnost alkohola, droga ili lijekova u organizmu, navode iz policije dodajući kako će protiv 44-godišnjakinje biti podnesena kaznena prijava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo