KOŠARKAŠ IZ ČAČKA / Policija objavila detalje sukoba u Kninu. Policajac udaljen iz službe, prijetio i odgurnuo ženu (64), ozlijeđena je

Image
Foto: RTL

Utvrdili su i kako je supruga Save Lešića zaista udarila maloljetnu djevojku, a njenog brata teško je ozlijedio 39-godišnjak

9.8.2022.
22:03
RTL
VOYO logo

Kninska policija oglasila se o slučaju iz Knina u kojem je sudjelovao košarkaš iz Čačka, Sava Lešić i njegova supruga, a koji su se sukobili s dvije ženske osobe, jednom maloljetnom.

Kažu kako je dovršeno kriminalističko istraživanje nad šest osoba, petero hrvatskih i jednom srpskog državljanstva nakon što je 8. kolovoza u večernjim satima (oko 19,40 sati) na cesti Šibenik-Knin došlo do nesuglasica u prometu,. Tvrde kako su oba vozača vozila zaustavila te je došlo do obostranog vrijeđanja između 36-godišnjakinje i maloljetne osobe kojom prilikom je 36-godišnjakinja ošamarila maloljetnu osobu kojoj su kasnije konstatirane lakše tjelesne ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako smo ranije izvijestili, djevojke su potom otišle doma i sve prepričale ocu, inače policijskom službeniku i bratu, hrvatskom vojniku. Njih su dvojica potom otišla do Ramljana Donjih gdje je policajac, koji je zbog svega do daljnjega udaljen iz službe, sumnja se, prijetio 69-godišnjaku i 65-godišnjakinji, a potom ženu i gurnuo te joj nanio lakše tjelesne ozljede.

Tamo su u trenutku događaja boravili i 37-godišnjak, vjeruje se brat Save Lešića i sam Sava Lešić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
RTL OTKRIVA /

Košarkaš iz Čačka i njegova žena napali dvije sestre u Kninu pa su se u sukob uključili policajac i vojnik

Image
RTL OTKRIVA /

Košarkaš iz Čačka i njegova žena napali dvije sestre u Kninu pa su se u sukob uključili policajac i vojnik

Dalje je utvrđeno kako postoji osnovana sumnja da se verbalni sukob nastavio na način da je 69-godišnjak prijetio osumnjičenom policajcu i njegovu 27-godišnjem sinu u kojim prijetnjama mu se pridružio i 37-godišnjak, brat Save Lešića, a koji je nakon verbalnog sukoba tjelesno napao 27-godišnjaka i nanio mu teške tjelesne ozljede.

Ističu kako je policajac u trenutku sukoba bio izvan službe, ali je iz iste sada udaljen. Uz to, prijavljen je zbog prijetnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim njega, supruga Save Lešića osumnjičena je za počinjenje kaznenog djela ozljeda, a za tešku tjelesnu ozljedu tereti se 37-godišnjak. Osumnjičen je i 69-godišnjak i to zbog prijetnje.

Također je utvrđeno kako su 27-godišnjak i 34-godišnjak počinili prekršaj iz čl.6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira te će protiv njih biti podnesen Optužni prijedlog Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Šibeniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo